YOĞURT KALİTE YARIŞMASI

YOĞURT KALİTE YARIŞMASI

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü 2.sınıf öğrencileri Süt Teknolojisi dersi kapsamında 11 grup halinde çeşitli mayalama yöntemleriyle hazı

 Kan Bağışı Kampanyasından Kareler

Kan Bağışı Kampanyasından Kareler

10.12.2019 tarihinde Yüksekokulumuzda  düzenlenen Kan Bağışı Kampanyamızdan kareler.

GIDA İŞLEME BÖLÜM BAŞKANIMIZDAN TEKNİK ZİYARET

GIDA İŞLEME BÖLÜM BAŞKANIMIZDAN TEKNİK ZİYARET

Üniversitemiz ve Üretim İşletmeleri arasında işbirliği olanakları, öğrencilerin teknik gezi ve staj gibi konularında görüş alışverişinde bulunmak üzer

ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA DERSİ

ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA DERSİ

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT tarafından Et ve Et Ürünleri Teknolojisi 1.sınıf öğrencilerine yön

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDİNCİK KESİMHANESİNE TEKNİK GEZİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDİNCİK KESİMHANESİNE TEKNİK GEZİ

Yüksekokulumuz Et ve  Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencilerinin mesleki bilgi ve görgülerini arttırmak amacıyla Gıda İşleme Bölüm Ba

AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Birlik, beraberlik, paylaşma ve bereketin simgesi olarak Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Celalettin YANIK'ın katılımıyla Aşure ikramı gerçekleşti

SÜTAŞ’A TEKNİK ZİYARET

SÜTAŞ’A TEKNİK ZİYARET

          Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT İşkur Bandırma Hizmet Merkezi Müdür Yardı

Gemi İnşaatı öğrencilerine “Gençler İçin Yeni Bir Pencere” projesi kapsamında sertifika verildi.

Gemi İnşaatı öğrencilerine “Gençler İçin Yeni Bir Pencere” projesi kapsamında sertifika verildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen &ld

Amatör Denizci Eğitimi

Amatör Denizci Eğitimi

Bandırma Liman Başkanlığı Deniz Sörvey Mühendisi İlkan TAŞKAYA ve Şef Mustafa YALÇIN tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik olarak Amat&oum