OBS
BANÜ PORTAL
EBYS
EYS (LMS)
E-POSTA
ARA
Hızlı Arama
Türkçe
Türkçe
English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
HAKKIMIZDA
Genel Bilgiler
Sayılarla Bölümümüz
Misyon
Vizyon
Kalite Güvence Sistemi
Kalite Komisyonu
Temel Değerlerimiz
Kalite Politikamız
PROGRAMLAR
Gıda Teknolojisi Pr.
Et ve Ürünleri Teknolojisi Pr.
PERSONEL
Akademik Yönetim
İdari Yönetim
Akademik Personel
İdari Personel
DERS BİLGİLERİ
Ders İçerikleri
Ders Planları
ÖĞRENCİ
Ders Programı
Sınav Programı
Dilekçe Örnekleri
İLETİŞİM
MENU
HAKKIMIZDA
GENEL BİLGİLER
SAYILARLA BÖLÜMÜMÜZ
MİSYON
VİZYON
KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
KALİTE KOMİSYONU
TEMEL DEĞERLERİMİZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
PROGRAMLAR
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PR.
PERSONEL
AKADEMİK YÖNETİM
İDARİ YÖNETİM
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
DERS BİLGİLERİ
DERS İÇERİKLERİ
DERS PLANLARI
ÖĞRENCİ
DERS PROGRAMI
SINAV PROGRAMI
DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
İLETİŞİM