Gösterim: 86
Bandırma MYO’da Fikri Mülkiyet Günü Kapsamında “Bir Zeytin, Bir Marka, Büyük Bir Değer” Söyleşisi Düzenlendi
Bandırma Meslek Yüksekokulu’nda Fikri Mülkiyet Günü etkinlikleri kapsamında “Bir Zeytin, Bir Marka, Büyük Bir Değer” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Etkinliğe konuşmacı olarak Marmarabirlik Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Emrah Basan katıldı. Söyleşide zeytinin üretim sürecinden markalaşma yolculuğuna, coğrafi işaretin öneminden tarım ve gıda sektöründeki yerine kadar birçok konu ele alındı.
Öğrenciler ve akademik personelin yoğun ilgi gösterdiği programda katılımcılar, yerel değerlerin güçlü markalara dönüşme süreci hakkında önemli bilgiler edinme fırsatı buldu. Özellikle zeytin ve zeytinyağı sektöründe marka değerinin artırılmasına yönelik deneyimler öğrencilerle paylaşıldı.
Söyleşi sonunda Konuşmacı Emrah Basan’a Bandırma MYO Müdürü Prof. Dr. Selçuk Baş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Marmarabirlik tarafından öğrencilere çeşitli ikramlıklar dağıtıldı.