Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024

Bandırma MYO 2023-2024 Eğtim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Aralarında Bandırma MYO, Adalet MYO, Denizcilik MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO’nun da bulunduğu Meslek Yüksekokullarımızın mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Genel Sekreterimiz, MYO Müdürleri, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli yakınları katılım gösterdi.

6 Temmuz Cumartesi günü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Mezuniyet Töreni’nin açış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz gerçekleştirdi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından okullarını birincilikle bitiren öğrencilerimizin kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Bandırma MYO’yu birincilikle bitiren Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Serhat Türker kütüğe birincilik plaketini çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi ve plaket takdim törenine geçildi. Bandırma MYO’yu derece ile tamamlayan öğrencilerimiz, Bandırma MYO birincisi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Serhat Türker, ikincisi Medya ve İletişim programı öğrencisi Sudenur Küçükdemir ve üçüncüsü Gıda Teknolojileri programı öğrencisi Sinan Coşgun teşekkür belgelerini ve plaketlerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Bandırma MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş’ın elinden aldı.

Tören, keplerin havaya fırlatılmasıyla büyük bir coşkuyla son buldu.