Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının İkinci Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci Birim Danışma Kurulu Toplantısı, Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşti. Bandırma MYO Birim Danışma Kurulu’nda yer alan Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İŞBAY, Balıkesir SMMM Odası Bandırma Temsilcisi SMMM Yusuf CAN, Bandırma İŞKUR Müdürü Sadık GÜNDOĞAN, Proajans Film Yapımcısı Gökhan KASAPOĞLU, MÜSİAD Başkan Vekili Serkan ALTUNTAŞ, BUPİLİÇ Teknik Sorumlusu Şenol ÇİFTÇİOĞLU, Mezun Öğrenci Temsilcisi ve Ticaret Odası Muhasebe Memuru Enes AKGÜL toplantıya katılım sağladı.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Selçuk BAŞ’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda bölüm başkanlarımız ve yüksekokul sekreterimiz de hazır bulundu. Toplantı, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ ve Öğr. Gör. Ömer DOĞAN’ın sunumlarıyla devam etti. Toplantıda sektör-üniversite iş birliğinin önemi vurgulandı, planlanan projeler üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Toplantı iyi dilek temennileri ile son buldu.