Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018

Gösterim: 1874

Yüksekokulumuzda Düzenlenen Kariyer Günümüzden Kareler

23 Kasım tarihinde Bandırma Meslek Yüksekokulumuz’da gerçekleşen etkinlik ise üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu arasındaki iş birliği kapsamında düzenlenen “Kariyer Festivali”nin bu yıl gerçekleşen son etkinliği oldu. Düzenlenen etkinliğin açış konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, “Öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in selam ve başarı dileklerini sizlere iletmek istiyorum. Üç gündür devam eden bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Gönen, Manyas, Erdek ve Bandırma’da düzenlenen etkinlik dizisi için üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in konuşmalarının ardından, etkinliğin öğleden önce gerçekleşen oturumunda panelin moderatörü Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Celalettin Yanık olurken, konuşmacılar ise Bantaş Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Brav, Yemtar Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Çolak ve Karlahan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Karlahan oldu. 

Bandırma Meslek Yüksekokulumuz’da gerçekleştirilen “Kariyer Festivali” etkinliğinin öğleden önceki oturumu, plaket takdimiyle sona erdi. 

Öğleden sonra gerçekleşen oturumdaki panelin moderatörü ise yine Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Celalettin Yanık olurken, konuşmacıları Banvit İnsan Kaynakları Müdürü Çiğdem Çalışkan, Kocaman Balıkçılık İnsan Kaynakları Müdürü Medine Özen, Yemmak İnsan Kaynakları Sorumlusu Erdem Tutak ve Anadolu Etap İnsan Kaynakları Sorumlusu Seçkin Altay oldu. Panelden sonra Ataman ÖZBAY (Islak Mendil Mucidi)  öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

“Kariyer Festivali”nin bu yılki son etkinliği olan ve Bandırma Meslek Yüksekokulumuz’da düzenlenen program, plaket takdiminin ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.