BANÜ PORTAL ÜBYS E-POSTA
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
  • ARA
    Hızlı Arama
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
  • HAKKIMIZDA
    • Müdür Mesajı
    • Misyon & Vizyon
    • Stratejik Hedefler
    • Organizasyon Şeması
    • Kalite Yönetim Sistemi (KYS)
      • Birim ve Bölüm Kalite Komisyonları
      • Temel Değerlerimiz
      • Kalite Komisyonu Organizasyon Şeması
      • Kalite Politikamız
      • Hizmet Standartları
      • İç ve Dış Paydaşlar
      • İş Akış Şemaları
      • Görev Tanımları
      • Birim Faaliyet Raporları
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Paydaş Analiz Raporu
    • Stratejik Plan ve İzleme Raporları
    • Bandırma MYO Tanıtım Videosu
    • Sayılarla Meslek Yüksekokulumuz
    • Hassas Görevler
    • Bina Krokisi
    • Araştırma ve Geliştirme
  • YÖNETİM
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Disiplin Kurulu
    • Birim Danışma Kurulu
    • Koordinatörlük ve Komisyonlar
  • PERSONEL
    • Akademik Yönetim
    • Akademik Personel
    • İdari Yönetim
    • İdari Personel
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • BÖLÜMLER
    • Bilgisayar Teknolojileri
      • Bilgisayar Programcılığı
      • Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programcılığı
    • Dış Ticaret Bölümü
      • Dış Ticaret Programı
    • Gıda İşleme Bölümü
      • Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
    • Muhasebe ve Vergi Bölümü
      • Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
    • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
      • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
    • Yönetim ve Organizasyon Bölümü
      • İşletme Yönetimi Programı
    • Pazarlama ve Reklamcılık
      • Medya ve İletişim
    • Hukuk Bölümü
      • Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı
  • ÖĞRENCİ
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Akademik Takvim
    • Mevzuat
    • Ders Planları ve İçerikleri
      • Bilgisayar Programcılığı
      • Dış Ticaret
      • Gıda Teknolojisi
      • İşletme Yönetimi
      • Muhasebe ve Vergi Uygulamları
      • Et ve Ürünleri Teknolojisi
      • Pazarlama ve Reklamcılık
      • Hukuk
    • Dilekçeler / Öğrenci
    • Öğrenci Topluluklarımız
    • İş Yerinde Uygulamalı Eğitim (3+1) Evrakları
    • Öğrenci Değişim Programları
      • Erasmus Programı
      • Mevlana Programı
      • Farabi Programı
    • Ders Programları
    • Engelsiz Öğrenci Üniversite Birimi
  • İLETİŞİM
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU
  1. ANA SAYFA
  2. DUYURULAR
  3. 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Büt

KATEGORİLER

  • Hepsi
  • Öğrenci

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024

Gösterim: 594

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

Bilgisayar Programcılığı Bütünleme Sınav Programı

Dış Ticaret Bütünleme Sınav Programı

Et ve Ürünleri Teknolojisi Bütünleme Sınav Programı

Gıda Teknolojisi Bütünleme Sınav Programı

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bütünleme Sınav Programı

İşletme Yönetimi Bütünleme Sınav Programı

Medya ve İletişim Bütünleme Sınav Programı

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Yönetim
  • Tarihçe
  • Yerleşkeler
  • Kurumsal Kimlik
  • Kalite

AKADEMİK

  • Enstitüler
  • Fakülteler
  • Yüksekokullar
  • Meslek Yüksekokulları
  • Kurul ve Komisyonlar

ÖĞRENCİ

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Akademik Takvim
  • E-kütüphane
  • Yemek Listesi

İLETİŞİM

Adres : PAŞAKENT MAHALLESİ ZİRAİ DONATIM SOKAK ZİRAAT BAHÇESİ ALTI NO:8 BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA / BALIKESİR


Tel : (0266)7170117,Dahili:,7523,7509,7519
Faks : (0266)7149304
E-Posta : myo@bandirma.edu.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • MÜDÜR MESAJI
    • MİSYON & VİZYON
    • STRATEJİK HEDEFLER
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ (KYS)
      • BİRİM VE BÖLÜM KALİTE KOMİSYONLARI
      • TEMEL DEĞERLERİMİZ
      • KALİTE KOMİSYONU ORGANİZASYON ŞEMASI
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
      • HİZMET STANDARTLARI
      • İÇ VE DIŞ PAYDAŞLAR
      • İŞ AKIŞ ŞEMALARI
      • GÖREV TANIMLARI
      • BİRİM FAALİYET RAPORLARI
      • BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
      • PAYDAŞ ANALİZ RAPORU
    • STRATEJİK PLAN VE İZLEME RAPORLARI
    • BANDIRMA MYO TANITIM VİDEOSU
    • SAYILARLA MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ
    • HASSAS GÖREVLER
    • BİNA KROKİSİ
    • ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME
  • YÖNETİM
    • YÜKSEKOKUL KURULU
    • YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU
    • YÜKSEKOKUL DİSİPLİN KURULU
    • BİRİM DANIŞMA KURULU
    • KOORDİNATÖRLÜK VE KOMİSYONLAR
  • PERSONEL
    • AKADEMİK YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ YÖNETİM
    • İDARİ PERSONEL
  • BÖLÜMLER
    • BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ
      • BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
      • ÇOK BOYUTLU MODELLEME VE ANİMASYON PROGRAMCILIĞI
    • DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ
      • DIŞ TİCARET PROGRAMI
    • GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
      • ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
      • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
    • MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ
      • MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI
    • YABANCI DİLLER VE KÜLTÜRLER BÖLÜMÜ
      • UYGULAMALI İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK PROGRAMI
    • YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ
      • İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI
    • PAZARLAMA VE REKLAMCILIK
      • MEDYA VE İLETİŞİM
    • HUKUK BÖLÜMÜ
      • CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • MEVZUAT
    • DERS PLANLARI VE İÇERİKLERİ
      • BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
      • DIŞ TİCARET
      • GIDA TEKNOLOJİSİ
      • İŞLETME YÖNETİMİ
      • MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMLARI
      • ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
      • PAZARLAMA VE REKLAMCILIK
      • HUKUK
    • DİLEKÇELER / ÖĞRENCİ
    • ÖĞRENCİ TOPLULUKLARIMIZ
    • İŞ YERİNDE UYGULAMALI EĞİTİM (3+1) EVRAKLARI
    • ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI
      • ERASMUS PROGRAMI
      • MEVLANA PROGRAMI
      • FARABİ PROGRAMI
    • DERS PROGRAMLARI
    • ENGELSİZ ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE BİRİMİ
  • İLETİŞİM