Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Yüksekokulumuzda Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Birim Danışma Kurulu toplantısı, yüksekokulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşti. Bandırma MYO Birim Danışma Kurulu’nda yer alan Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İŞBAY, Balıkesir SMMM Odası Bandırma Temsilcisi SMMM Yusuf CAN, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ebru OMAĞ, ISS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. Direktörü Yıldız YALINIZ, Bandırma MYO Gıda Topluluğu Başkanı öğrenci Emre GÜLTEN toplantıya katılım sağladı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selçuk BAŞ’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda bölüm başkanlarımız ve yüksekokul sekreterimiz de hazır bulundu. Sektör-üniversite iş birliğinin önemi vurgulandı, planlanan projeler üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Toplantı iyi dilek temennileri ile son buldu.