Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023

Yüksekokulumuz Akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Bilâl Ezilmez Editörlüğünde “Duygular ve Örgütler” İsimli Kitap Yayımlandı

Editörlüğünü Bandırma Meslek Yüksekokulu akademisyenimiz Dr. Öğr. Üyesi Bilâl Ezilmez’in yaptığı “Duygular ve Örgütler” isimli kitap yayımlandı. Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan’ın da kitap bölümleriyle katkı sağladığı eser, 11 bölümden oluşmaktadır.

Liderlikten teknolojiye emekten maneviyata kadar birçok farklı açılardan ele alınmış bölümlerin olduğu bu kitabın, genelde yönetim alanına özelde ise bireylerin esenlik ve refahlarına olumlu etkiler sağlaması amaçlanmaktadır.

Kitabın literatüre katkı sunmasını diliyor, editörlüğünü üstlenen ve yazımında katkı sunan akademisyenlerimizi tebrik ediyoruz.