Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023

TÜRMOB VE BSMMMO’DAN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Onur BATIR, TÜRMOB Balıkesir Delegesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Adnan YENER, Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bandırma Temsilcisi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yusuf CAN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mükerrem MAKARÇ yüksekokulumuzu ziyaret etti. Bandırma MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk BAŞ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, konuklar yeni eğitim öğretim yılının akademisyen ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü için üniversite-sektör iş birliği ile öğrenci yetiştirmenin önemi vurgulandı. Öğrencilerimize iş yeri uygulaması alanlarının sağlanması ve gerekli desteklerin verilmesi konusunda bilgi alışverişi yapıldı.