Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023

ÖĞRENCİLERİMİZ “MUHASEBE FELSEFESİ IŞIĞINDA MESLEĞİMİZİN GELECEĞİ” İSİMLİ SÖYLEŞİYE KATILDI

Yüksekokulumuzun dış paydaşlarından Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bandırma Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu söyleşide SMMM Dursun Ali YAZ konuşmacı olarak yer aldı.

Bandırma Ticaret Odası’nda gerçekleşen “Muhasebe Felsefesi Işığında Mesleğimizin Geleceği” isimli söyleşiye, okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ ve Dr. Öğr. Üyesi Merih TETİK eşliğinde katıldı.

Konuşmada geçmişten günümüze muhasebe mesleği değerlendirildi. Muhasebe mesleğine farklı bakış açıları kazandıran söyleşiye öğrencilerimiz de çeşitli sorular sorarak katkı sağladı.