Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2022

Mindfulness Koçluk ve Nefes Pratikleri Etkinliği

Bandırma Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'ndeBandırma Meslek Yüksek Okulu İşletme Yönetimi 2. sınıf öğrencilerinin ( Mehtap Söylemez ve Sedanur Coşkun) Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında yaptıkları çalışmaların bir parçası olarak Bandırma halkının yararına ücretsiz olarak gerçekleştirilen Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Koçluk ve nefes Pratiklerinin sağlığımıza katkıları üzerine bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Bir saat onbeş dakika kadar süren etkinlikte Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bandırma meslek yüksekokulu  Dr. Öğretim Görevlisi Bilal Ezilmez açılış konuşmasında Gönüllülük Çalışmalarının önemine değindikten sonra Öğretim Görevlisi Pınar Akpınar tarafından konunun sunumuna geçilmiştir. Nefes almanın teknik tarafı sunum esnasında uygulamalı olarak  katılımcılara gösterilmiştir. Öğrencilerimizden Mehtap Söylemez bu konuda bir öğrenci olarak çalışmalarını ve deneyimlerini aktarırken Sedanur Coşkun tarafından da Mevlânâ'nın "Misafirhane" adlı şiiri  seslendirilmiştir.Program katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmiştir.