Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2024

Medya İletişim Bölümümüz Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda TRT Finalinde!

TRT’nin her yıl düzenlediği “Geleceğin İletişimcileri” yarışmasına bu yıl Medya ve İletişim bölümümüz de katıldı. Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinden Berk Kutay Yeşildere, Ahmet Buğra Çözel ve ekibinin Öğr. Gör. Dr. Yakup Toktay danışmanlığında hazırladıkları “Sessiz Yaşadım Kim Beni Nereden Bilecek?” adlı belgesel film değerlendirmeye alınan yüzlerce eserin arasında finale kalmayı başardı.

Film, Mehmetçiğin Kore Savaşı’ndaki kahramanca mücadelesinin yanı sıra Bandırmalı Şehit Mehmet Günenç’in canını ortaya koyarak Çin ordusuna esir düşmektense tüm topçu atışlarının kendi üzerine yapılmasını istemesini konu alıyor.

4-8 Ekim tarihleri arasında TRT’nin Ankara’daki stüdyolarında yapılması planlanan ödül törenine katılacak öğrencilerimiz, TRT bünyesinde ödül töreninden önce misafir edilecek. TRT yarışma ekibi tarafından öğrencilerimize bilgilendirici nitelikte bir “TRT Zaman Tüneli Turu” yaptırılacak. Ayrıca TRT, finale kalma başarısı gösteren öğrencilere staj ve iş imkanı sunacak.