Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024

Gelişim Topluluğu Öğrencilerimizden Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu'na Anlamlı Ziyaret

Bandırma MYO Gelişim Topluluğu Öğrencileri, Bandırma MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ ve Öğr. Gör. Ömer DOĞAN, Yüksekokul Sekreteri İlhan ÖZGÜL ve idari personel eşliğinde Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu’na giderek Okul Müdürü Adnan AKBAŞ’ı ziyaret etti. Öğrencilerimiz, “Her Şey Çocuklar İçin” yardım projesiyle elde ettikleri kırtasiye, zeka oyunları, okuma kitabı, boyama kitabı gibi okul ihtiyaçlarını Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu’nda eğitim gören çocuklarımıza hediye etti.
Aldıkları hediyelerle mutlu olan çocuklarımız öğrencilerimizle hoş vakit geçirdikten sonra ziyaret sona erdi.