Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024

Erdek’te Lise Öğrencilerine Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi

Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gönüllülük esaslı olarak gerçekleştirilen eğitim programında, lise öğrencilerine mobil uygulama geliştirme eğitimi verildi. Eğitmenimiz ve yüksekokul öğrencilerimiz mobil ekran tasarımları üzerinde çalışarak lise öğrencilerine uygulama geliştirme sürecinin temel adımlarını öğretti. Bu eğitimde Yüksekokulumuz Bilgisayar Programı öğrencileri Eren Durgun ve Veysel Nergiz, ders sırasında geliştirilen uygulamalarda lise öğrencilerine yardımcı olarak büyük bir katkı sağladılar. Bu sayede öğrenciler, projeler üzerinde çalışarak hem teorik hem de pratik bilgi kazandılar. Öğrencilerimiz ile birlikte bu süreçte küçük ama etkileyici mobil uygulama projeleri oluşturması hedeflenmektedir. Bu tür eğitimlerin, gençlerin teknolojiye olan ilgilerini artırarak gelecekteki kariyerleri için önemli bir temel oluşturması öngörülmektedir. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve destek olan herkese teşekkür ederiz.