Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024

BandIrma MYO Yönetimi’nden Bandırma Belediyesine Ziyaret

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu Camgöz, Sekreter Halil Ferik, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Söğüt, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Ekinci, Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Solmaz, Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Alper Özboyacı, İşletme Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Bilal Ezilmez Bandırma Belediye Başkanı Sayın Dursun Mirza’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette “Bandırma için neler yapılabilir?” konusu ele alındı. Yüksekokul-belediye iş birliği ile yapılması planlanan projeler hakkında konuşuldu. Eğitim-öğretim alanındaki gelişmeler ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Görüşme güzel temennilerle son buldu.