Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

Gösterim: 268

Bağımsız Araştırma Projesi (BAP) Kapsamında Üretilen Fonksiyonel Kefir Örneklerine “Duyusal Analiz Ve Tüketici Testi” Uygulaması

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Musa YALMAN yürütücülüğünde ‘Kurutulmuş Elma ve Turunçgil Kabukları Tozu ve Buğday Ruşeymi Kullanılarak Fonksiyonel Kefir Üretimi; Bazı Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri ile Uçucu Aroma Bileşenlerinin Belirlenmesi’ başlıklı ve BAP-23-1003-003 numaralı Bağımsız Araştırma Projesi (BAP) kapsamında üretilen fonksiyonel kefir örneklerine, akademik personeller ve bölüm öğrencileri tarafından “Duyusal Analiz ve Tüketici Testi” uygulaması gerçekleştirildi.


Fotoğraflar