Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Bandırma Meslek Yüksekokulu'na Hacı İlbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Balıkesir’in Karesi ilçesinde bulunan Hacı İlbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen gezi ile 10. ve 11. Sınıf öğrencileri, Rehber öğretmenleri ve idarecilerinin nezaretinde Bandırma Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Ziyarette Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. M. Arif KAYACAN’ın Yüksekokulumuz ve bölümlerini tanıtan sunumu sonrasında misafir öğrencilere Yüksekokulumuzun çeşitli bölümleri gezdirilerek tanıtıldı.

Hacı İlbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rehber öğretmen ve idarecileri, bu tür geziler ile öğrencilerin Üniversite tercihlerini yaparken daha bilinçli hareket ettiklerini ifade ederek gezide kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Bandırma Meslek Yüksekokulumuz yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.