Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Yüksekokulumuzdan Ticaret Borsası'na Ziyaret

5 Aralık 2023 tarihinde Bandırma MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk BAŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper EKİNCİ, Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan KIVRAK, Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan SOLMAZ Bandırma Ticaret Borsası Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata TAN, Başkan Yardımcıları Veysel Selvi ve Mehmet AYTEKİN, Üye Mustafa ÇÖMEZ, Genel Sekreter Ertunç İŞBAY’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette okulumuzun bölümleri, sektör-üniversite iş birliği ile planan projeler, iş yeri uygulama alanları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. İyi niyet temennileri ile ziyaret sona erdi.