Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023

İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMINDA FARKLI BİR DERS ETKİNLİĞİ

26 EKİM 2023 Perşembe günü Bandırma Meslek Yüksek Okulu İşletme Yönetimi Bölümü 2. Sınıf ikinci öğretim öğrencileri Genel İşletme dersinde Dr. Öğretim Üyesi Bilal Ezilmez tarafından Şirketlerin Sınıflandırılması konusunu derse misafir olarak çağırılan Mali Müşavir-Muhasebeci Mustafa Karaduman’ın katkısıyla işlemişlerdir. Günümüz dünyasında işletmeler ve şirketlerin oldukça önemli bir hale geldiğinin vurgulandığı derste ağırlıklı olarak şirket türleri ele alınmıştır.  Türk Ticaret Kanunu’nda da belirtildiği gibi başlıca şirket türleri olan anonim şirket, limited şirket, komandit şirket, kooperatif işletmeleri ve basit şahıs işletmelerinin ele alındığı derste adı geçen şirketlerin belli başlı özellikleri hakkında öğrencilere bilgiler veren Mali Müşavir-Muhasebeci Mustafa Karaduman ayrıca öğrencilerden gelen soruları da cevaplamıştır. Farklı bir şekilde ele alına ders öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Öğrenciler sıkılmak şöyle dursun ders sonuna kadar konuk uzmana bol bol soru sorarak şirketler konusunda aydınlanma fırsatı bulmuşlardır.