Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023

GIDA TOPLULUĞUMUZUN TANITIM VE ÜYE KAYIT GÜNLERİ

Gıda Topluluğu Başkanı Gıda İşleme Bölümü 2. sınıf 2. öğretim öğrencisi Emre GÜLTEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Elifnur Yaren BOZTEPE, İsminur KESKİN, Sina ORMANLI ve Onur SERT okul bahçesinde “Gıda Topluluğu” standı açarak topluluğun tanıtımını yaptı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selçuk BAŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ, Yüksekokul Sekreteri İlhan ÖZGÜL, Gıda İşleme Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin SÖĞÜT, Prof. Dr. Yavuz ÇOKAL, Dr. Öğr. Üyesi Selen SALLAN, Dr. Öğr. Üyesi Musa YALMAN standı ziyaret ettiler.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımda, ikramlar eşliğinde üye kaydı çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonucunda topluluğun amaçları ve gerçekleştirilmek istenen aktiviteler anlatıldı, 85 öğrencimizin topluluğa üye kaydı gerçekleşti.