Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023

Bursa Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Nilüfer Sağlıklı Hayat Merkezi’ne Teknik Ziyaret

Okulumuz Gıda Topluluğu öğrencileri, Sağlık Bakanlığı Bursa Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Nilüfer Sağlıklı Hayat Merkezi’ne teknik ziyarette bulundular. Bölgenin tek akterite laboratuvarı olan Bursa Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda; detaylı su analizi, besi yeri hazırlama ve cihazlar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz sonrasında Sağlıklı Hayat Merkezi’nde beslenme ve diyetetik bölümü ve sağlıklı beslenme üzerine diyetisyenler ile sohbet gerçekleştirdiler. Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğünce yapılan yemek ikramının ardından öğrencilerimiz Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğüne, Nilüfer Sağlıklı Hayat Merkezi yetkililerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.