Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022

BU PİLİÇ FİRMASINA ZİYARET

Yüksekokulumuz Müdürümüz Doç.Dr. Selçuk BAŞ ve Gıda İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bünyamin SÖĞÜT Bu Piliç Firmasına Ziyaret Gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında 3+1 Eğitim Modeli Uygulamasındaki İşyeri Eğitimleri ve Bu Piliç Firması Yetkilileri  ile Yüksekokulumuzda düzenlenecek olan programlar hakkında bilgi alış-verişinde bulunulmuş, Bu Piliç Firması yetkileleri tarafından öğrencilerimizin İşyeri Uygulaması konusunda ve düzenlenecek olan programlar için gerekli desteklerin sağlanacağı ifade edilmiştir.

Ziyaret Bu Piliç Firmasının öğrencilerimizin uygulamalarında kullanılan materyallere verdiği destekten dolayı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YAVUZ'a teşekkür belgesi sunumu ile sona ermiştir