Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2022

ANALOGTAN DİJİTALE FOTOĞRAFIN SERÜVENİ” SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Dr. Öğretim Üyesi Emre Alarslan, Medya ve İletişim Bölümü öğrencileriyle, “Analogtan dijitale fotoğrafın serüveni” konulu söyleşide bir araya geldi. Alarslan’ın koleksiyonundan getirdiği Analog fotoğraf makineleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Medya ve İletişim Bölümümüz tarafından düzenlenen “Analogtan Dijitale Fotoğrafın Serüveni” adlı söyleşiye Dr. Emre Alarslan konuk oldu. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Erkan Solmaz tarafından organize edilen söyleşide, analog fotoğraf makineleri ile dijital fotoğraf makineleri karşılaştırmalı olarak anlatıldı. Analog fotoğrafçılıkta daha çok emek harcandığını belirten Dr. Emre Alarslan, fotoğraf banyosu ile fotoğrafın inşa edilme sürecini ayrıntılı olarak anlattı. Analog fotoğrafçılık ile Dijital fotoğrafçılık arasındaki farkların ele alındığı söyleşi fotoğraf okumaları ile sona erdi.