Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022

Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ni (GİSBİR) Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sabri Alkan’dan oluşan Üniversitemiz heyeti, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ni (GİSBİR) ziyaret etti.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin Tuzla’daki Merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette GİSBİR Genel Sekreteri Mehtap Özdemir ve Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Özokutucu da hazır bulundu. Ziyarette, Denizcilik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın, meslek yüksekokulumuzun genel durumuna dair bilgiler aktararak faaliyetlerimize ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından, Üniversitemiz ile geçtiğimiz yıllardan beri iş birliği içerisinde olunan Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği arasında denizcilik eğitiminde kalitenin daha da arttırılması amacıyla önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan yeni iş birliklerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.