Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022

Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sabri Alkan’dan oluşan Üniversitemiz heyeti, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Genel Merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ev sahipliğinde, denizcilik eğitiminde kalitenin daha da arttırılması amacıyla gerçekleşen ziyarette Denizcilik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın, meslek yüksekokulumuzun genel durumuna dair bilgiler aktararak faaliyetlerimize ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından, Üniversitemiz ile geçtiğimiz yıllardan beri bir iş birliği içerisinde olunan İMEAK Deniz Ticaret Odası arasında önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan yeni iş birliklerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Program bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=IPPscpdzAAY&feature=youtu.be