OBS BANÜ PORTAL EBYS EYS (LMS) E-POSTA
  • ARA
    Hızlı Arama
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
  • HAKKIMIZDA
    • Müdür Mesajı
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Sayılarla Meslek Yüksekokulumuz
    • Stratejik Hedefler
    • Faaliyet Raporu
    • Tanıtım
    • Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Komisyonu
      • Temel Değerlerimiz
      • Kalite Komisyonu Organizasyon Şeması
      • Kalite Politikamız
      • KYS Dokümanları
      • Hizmet Standartları
      • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
  • YÖNETİM
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yüksekokul Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Disiplin Kurulu
    • Birim Danışma Kurulu
  • PERSONEL
    • Akademik Yönetim
    • İdari Yönetim
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • BÖLÜMLER
    • Bilgisayar Teknolojileri
      • Bilgisayar Programcılığı
      • Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programcılığı
    • Dış Ticaret Bölümü
      • Dış Ticaret Programı
    • Gıda İşleme Bölümü
      • Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
    • Muhasebe ve Vergi Bölümü
      • Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
    • Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
      • Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
    • Yönetim ve Organizasyon Bölümü
      • İşletme Yönetimi Programı
    • Pazarlama ve Reklamcılık
      • Medya ve İletişim
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
      • Akademik Takvim
    • Mevzuat
    • Öğrenci Formları
      • Dilekçe Örnekleri İçin Tıklayınız
    • Ders Planları ve İçerikleri
      • Bilgisayar Programcılığı
      • Dış Ticaret
      • Gıda Teknolojisi
      • İşletme Yönetimi
      • Muhasebe ve Vergi Uygulamları
      • Gemi İnşaatı
      • Endüstriyel Tavukçuluk
      • Et ve Ürünleri Teknolojisi
    • Öğrenci Temsilcilerimiz
    • Uzaktan Eğitim Sistemi
    • Program Danışman Listesi
    • Okul Tanıtım ve Bilgilendirme Slaytı (Oryantasyon)
    • Çift Anadal Ders Planları
    • Staj
  • İLETİŞİM
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU
  1. ANA SAYFA
  2. Uzaktan Eğitim Sistemi

06 Nisan 2018

Gösterim: 11876

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız

 

Uzaktan Eğitim Sistemi İçin Tıklayınız

 

Dosyalar

  • Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Yönetim
  • Tarihçe
  • Yerleşkeler
  • Kurumsal Kimlik
  • Kalite

AKADEMİK

  • Enstitüler
  • Fakülteler
  • Yüksekokullar
  • Meslek Yüksekokulları
  • Kurul ve Komisyonlar

ÖĞRENCİ

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Akademik Takvim
  • E-kütüphane
  • Yemek Listesi

İLETİŞİM

Adres : PAŞAKENT MAHALLESİ ZİRAİ DONATIM SOKAK ZİRAAT BAHÇESİ ALTI NO:8 BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA / BALIKESİR


Tel : (0266)7170117
Faks : (0266)7149304
E-Posta : myo@bandirma.edu.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Department of Information Technologies © 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • MÜDÜR MESAJI
    • MİSYON & VİZYON
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • SAYILARLA MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ
    • STRATEJİK HEDEFLER
    • FAALİYET RAPORU
    • TANITIM
    • KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
      • KALİTE KOMİSYONU
      • TEMEL DEĞERLERİMİZ
      • KALİTE KOMİSYONU ORGANİZASYON ŞEMASI
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
      • KYS DOKÜMANLARI
      • HİZMET STANDARTLARI
      • GÖREV TANIMLARI
    • HASSAS GÖREVLER
  • YÖNETİM
    • YÜKSEKOKUL KURULU
    • YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU
    • YÜKSEKOKUL DİSİPLİN KURULU
    • BİRİM DANIŞMA KURULU
  • PERSONEL
    • AKADEMİK YÖNETİM
    • İDARİ YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • BÖLÜMLER
    • BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ
      • BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
      • ÇOK BOYUTLU MODELLEME VE ANİMASYON PROGRAMCILIĞI
    • DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ
      • DIŞ TİCARET PROGRAMI
    • GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
      • ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
      • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
    • MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ
      • MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI
    • YABANCI DİLLER VE KÜLTÜRLER BÖLÜMÜ
      • UYGULAMALI İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK PROGRAMI
    • YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ
      • İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI
    • PAZARLAMA VE REKLAMCILIK
      • MEDYA VE İLETİŞİM
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
      • AKADEMİK TAKVİM
    • MEVZUAT
    • ÖĞRENCİ FORMLARI
      • DİLEKÇE ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
    • DERS PLANLARI VE İÇERİKLERİ
      • BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
      • DIŞ TİCARET
      • GIDA TEKNOLOJİSİ
      • İŞLETME YÖNETİMİ
      • MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMLARI
      • GEMİ İNŞAATI
      • ENDÜSTRİYEL TAVUKÇULUK
      • ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
    • ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ
    • UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
    • PROGRAM DANIŞMAN LİSTESİ
    • OKUL TANITIM VE BİLGİLENDİRME SLAYTI (ORYANTASYON)
    • ÇİFT ANADAL DERS PLANLARI
    • STAJ
  • İLETİŞİM