OBS
BANÜ PORTAL
EBYS
EYS (LMS)
E-POSTA
ARA
Hızlı Arama
Türkçe
Türkçe
English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
HAKKIMIZDA
Müdür Mesajı
Misyon & Vizyon
Organizasyon Şeması
Sayılarla Meslek Yüksekokulumuz
Stratejik Hedefler
Faaliyet Raporu
Tanıtım
Kalite Güvence Sistemi
Kalite Komisyonu
Temel Değerlerimiz
Kalite Komisyonu Organizasyon Şeması
Kalite Politikamız
KYS Dokümanları
Hizmet Standartları
Görev Tanımları
Hassas Görevler
YÖNETİM
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Birim Danışma Kurulu
PERSONEL
Akademik Yönetim
İdari Yönetim
Akademik Personel
İdari Personel
BÖLÜMLER
Bilgisayar Teknolojileri
Bilgisayar Programcılığı
Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programcılığı
Dış Ticaret Bölümü
Dış Ticaret Programı
Gıda İşleme Bölümü
Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü
Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı
Yönetim ve Organizasyon Bölümü
İşletme Yönetimi Programı
Pazarlama ve Reklamcılık
Medya ve İletişim
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Akademik Takvim
Mevzuat
Öğrenci Formları
Dilekçe Örnekleri İçin Tıklayınız
Ders Planları ve İçerikleri
Bilgisayar Programcılığı
Dış Ticaret
Gıda Teknolojisi
İşletme Yönetimi
Muhasebe ve Vergi Uygulamları
Gemi İnşaatı
Endüstriyel Tavukçuluk
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Öğrenci Temsilcilerimiz
Uzaktan Eğitim Sistemi
Program Danışman Listesi
Okul Tanıtım ve Bilgilendirme Slaytı (Oryantasyon)
Çift Anadal Ders Planları
Staj
İLETİŞİM
MENU
ANA SAYFA
Çift Anadal Ders Planları
16 Aralık 2020
Gösterim:
1576
Çift Anadal Ders Planları
Dosyalar
2020-2021 Et Ürünleri - Gıda Teknolojisi
2020-2021 İşletme-Muhasebe
2020-2021 Gıda Tek. - Et Ürünleri
2020-2021 İşletme - Dış Ticaret
2020-2021 Dış Ticaret - Muhasebe
2020-2021 Muhasebe - İşletme
2020-2021 Bilgisayar - İşletme
HAKKIMIZDA
MÜDÜR MESAJI
MİSYON & VİZYON
ORGANİZASYON ŞEMASI
SAYILARLA MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ
STRATEJİK HEDEFLER
FAALİYET RAPORU
TANITIM
KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
KALİTE KOMİSYONU
TEMEL DEĞERLERİMİZ
KALİTE KOMİSYONU ORGANİZASYON ŞEMASI
KALİTE POLİTİKAMIZ
KYS DOKÜMANLARI
HİZMET STANDARTLARI
GÖREV TANIMLARI
HASSAS GÖREVLER
YÖNETİM
YÜKSEKOKUL KURULU
YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU
YÜKSEKOKUL DİSİPLİN KURULU
BİRİM DANIŞMA KURULU
PERSONEL
AKADEMİK YÖNETİM
İDARİ YÖNETİM
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
BÖLÜMLER
BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
ÇOK BOYUTLU MODELLEME VE ANİMASYON PROGRAMCILIĞI
DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ
DIŞ TİCARET PROGRAMI
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI
YABANCI DİLLER VE KÜLTÜRLER BÖLÜMÜ
UYGULAMALI İNGİLİZCE ÇEVİRMENLİK PROGRAMI
YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ
İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI
PAZARLAMA VE REKLAMCILIK
MEDYA VE İLETİŞİM
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
AKADEMİK TAKVİM
MEVZUAT
ÖĞRENCİ FORMLARI
DİLEKÇE ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
DERS PLANLARI VE İÇERİKLERİ
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
DIŞ TİCARET
GIDA TEKNOLOJİSİ
İŞLETME YÖNETİMİ
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMLARI
GEMİ İNŞAATI
ENDÜSTRİYEL TAVUKÇULUK
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
PROGRAM DANIŞMAN LİSTESİ
OKUL TANITIM VE BİLGİLENDİRME SLAYTI (ORYANTASYON)
ÇİFT ANADAL DERS PLANLARI
STAJ
İLETİŞİM