OBS
BANÜ PORTAL
EBYS
EYS (LMS)
E-POSTA
ARA
Hızlı Arama
Türkçe
Türkçe
English
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PR.
HAKKIMIZDA
Genel Bilgiler
Amaç
Eğitim profili
Olanaklar
Kazanımlar
PROGRAMLAR
PERSONEL
Akademik Yönetim
İdari Yönetim
Akademik Personel
İdari Personel
DERS BİLGİLERİ
Ders İçerikleri
Ders Planları
ÖĞRENCİ
Ders Programı
Sınav Programı
Dilekçe Örnekleri
Mezun Bilgi Sistemi
İLETİŞİM
MENU
ANA SAYFA
Ders İçerikleri
Güncelleme Tarihi:
09 Ağustos 2021
Gösterim:
1340
Ders İçerikleri
Dosyalar
2020-2021 yılı Et ve Ürünleri Teknolojisi Ders içerikleri (3+1 sistem)
Önceki dönemlerden devam eden öğrenciler için 2020-2021 Et ve Ürünleri Teknolojisi programı ders içeriği (2+2 sistem)
2021-2022 yılı Et ve Ürünleri Tek. Prog.Ders İçerikleri (yeni kayıt yaptıran öğrenciler için)
HAKKIMIZDA
GENEL BİLGİLER
AMAÇ
EĞİTİM PROFİLİ
OLANAKLAR
KAZANIMLAR
PROGRAMLAR
PERSONEL
AKADEMİK YÖNETİM
İDARİ YÖNETİM
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
DERS BİLGİLERİ
DERS İÇERİKLERİ
DERS PLANLARI
ÖĞRENCİ
DERS PROGRAMI
SINAV PROGRAMI
DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
İLETİŞİM