Bölüm Birim Danışma Kurulumuz Gerçekleşti

Bölüm Birim Danışma Kurulumuz Gerçekleşti

Yükseköğretim Kurumlarının İş dünyası ile iletişiminin ve işbirliğinin güçlendirilmesi, bilimsel araştırmaların desteklenmesi, üniversitenin ve biri

Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencileri için “Beyaz Önlük Giyme T&ou

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Et ve Ürünleri Teknolojisi Programını kazanan, 1. sınıf öğrencilerimizin uyum sürecine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Oryantasyon Toplantısı akademis

2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ HAFTALIK DERS PROGRAMI YAYINLANMIŞTIR

Deneme

Deneme

Deneme