Hızlı Erişim
ÜBYS
E-POSTA
Türkçe
Türkçe
English
ARA
Hızlı Arama
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
HAKKIMIZDA
Genel Bilgiler
Amaç
Eğitim Profili
Olanaklar
Kazanımlar
Kalite Güvence Sistemi
Kalite Komisyonu
Temel Değerlerimiz
Kalite Politikamız
PERSONEL
Akademik Yönetim
İdari Yönetim
Akademik Personel
İdari Personel
DERS BİLGİLERİ
Ders Planları ve Ders İçerikleri
ÖĞRENCİ
Ders Programı
Sınav Programı
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
Staj Evrakları
Mezun Bilgi Sistemi
Akademik Danışman Görüşme Formu
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
Danışmanlık Sistemi Geri Bildirim Anketi
SOSYAL AĞ
MENU
TÜM HABERLER
Haberler
Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerimizden Mauri Maya’ya Teknik Gezi
07 Kasım
Bölüm Birim Danışma Kurulumuz Gerçekleşti
24 Ekim
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi
24 Ekim
Gıda Uygulamaları
17 Ekim
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Eylül
Bandırma Hafsa Sultan Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Bilim Söyleşilerine Bölümümünüz Öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Musa Yalman konuşmacı ...
11 Haziran
Memmuniyet Anketi Geri Bildirim Toplantısı Gerçekleşti.
29 Mayıs
Mezun Öğrencimiz Bölümümüzü Ziyaret etti.
29 Mayıs
Hafza sultan Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknoloji Alanı öğrencilerimiz Bölümümüzü ziyaret ettiler.
29 Mayıs
“Gıda Güvenliği Bilinçlendirme Semineri” Gerçekleştirildi
29 Mayıs
BÖLÜMÜMÜZDE ÖĞRENCİ MEMMUNİYET ANKETİ YAPILDI
14 Mayıs
GELENEKSEL DONDURMA FESTİVALİMİZ GERÇEKLEŞTİ
13 Mayıs
TÜM DUYURULAR
Duyurular
31 Ekim 2025
2025 - 2026 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara (Vize) Sınav Programı
15 Eylül 2025
2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ GIDA TEKNOLOJİSİ HAFTALIK DERS PROGRAMI
22 Mayıs 2025
Gıda Güvenliği Bilinçlendirme Semineri Düzenleniyor
09 Temmuz 2024
2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı
07 Haziran 2024
2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı
17 Nisan 2024
2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programı
09 Kasım 2021
FULBRIGHT BURSU DUYURUSU
26 Eylül 2020
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda Uygulanacak Eğitim Modeli Hakkında
TÜM ETKİNLİKLER
Etkinlikler
Ekim
22
Çarşamba
Beyaz Önlük Giyme Töreni…
Mayıs
27
Salı
GIDA GÜVENLİĞİ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ…
Video Sayfası
Gıda Teknolojisi Programı Tanıtım Videosu
HAKKIMIZDA
GENEL BİLGİLER
AMAÇ
EĞİTİM PROFİLİ
OLANAKLAR
KAZANIMLAR
KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
KALİTE KOMİSYONU
TEMEL DEĞERLERİMİZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
PERSONEL
AKADEMİK YÖNETİM
İDARİ YÖNETİM
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
DERS BİLGİLERİ
DERS PLANLARI VE DERS İÇERİKLERİ
ÖĞRENCİ
DERS PROGRAMI
SINAV PROGRAMI
UYGULAMALI EĞİTİMLER YÖNERGESİ
STAJ EVRAKLARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK DANIŞMAN GÖRÜŞME FORMU
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
DANIŞMANLIK SİSTEMİ GERİ BİLDİRİM ANKETİ
SOSYAL AĞ