BANÜ PORTAL ÜBYS E-POSTA
  • Türkçe Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • English English
  • ARA
    Hızlı Arama
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
  • HAKKIMIZDA
    • Genel Bilgiler
    • Amaç
    • Eğitim Profili
    • Olanaklar
    • Kazanımlar
    • Kalite Güvence Sistemi
      • Kalite Komisyonu
      • Temel Değerlerimiz
      • Kalite Politikamız
  • PERSONEL
    • Akademik Yönetim
    • İdari Yönetim
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • DERS BİLGİLERİ
    • Ders Planları ve Ders İçerikleri
  • BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  • ÖĞRENCİ
    • Ders Programı
    • Sınav Programı
    • Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
    • Staj Evrakları
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • İLETİŞİM
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
MENU
  1. ANA SAYFA
  2. Ders Planları ve Ders İçerikleri

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024

Gösterim: 4022

Ders Planları ve Ders İçerikleri

 

Dosyalar

  • Gıda Teknolojisi Programı 2021-2022 Eğtim Öğretim Yılı Ders İçerikleri (3+1)
  • Gıda Teknolojisi Programı 2021-2022 Eğtim Öğretim Yılı ÇAP Ders Planı (3+1)
  • 2019-2020 Gıda Teknolojisi Ders İçerikleri (2+2)
  • 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Gıda Teknolojisi Programı(3+1) Ders Planları
  • 2023-2024 Eğtim Öğretim Yılı Gıda Teknolojisi Prog. Ders Planı
  • 2020-2021 Gıda Teknolojisi Programı Ders Planı 2+2

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Yönetim
  • Tarihçe
  • Yerleşkeler
  • Kurumsal Kimlik
  • Kalite

AKADEMİK

  • Enstitüler
  • Fakülteler
  • Yüksekokullar
  • Meslek Yüksekokulları
  • Kurul ve Komisyonlar

ÖĞRENCİ

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Akademik Takvim
  • E-kütüphane
  • Yemek Listesi

İLETİŞİM

Adres : Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi 10200 Bandırma / Balıkesir


Tel : 0266 717 0117
Faks : 0 266 717 00 30
E-Posta : kurumsaliletisim@bandirma.edu.tr
KEP : bandirmaonyedieylul@hs01.kep.tr

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
  • HAKKIMIZDA
    • GENEL BİLGİLER
    • AMAÇ
    • EĞİTİM PROFİLİ
    • OLANAKLAR
    • KAZANIMLAR
    • KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
      • KALİTE KOMİSYONU
      • TEMEL DEĞERLERİMİZ
      • KALİTE POLİTİKAMIZ
  • PERSONEL
    • AKADEMİK YÖNETİM
    • İDARİ YÖNETİM
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • DERS BİLGİLERİ
    • DERS PLANLARI VE DERS İÇERİKLERİ
  • ÖĞRENCİ
    • DERS PROGRAMI
    • SINAV PROGRAMI
    • UYGULAMALI EĞİTİMLER YÖNERGESİ
    • STAJ EVRAKLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • İLETİŞİM