Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024

Erdek MEB'de Lise Öğrencilerine Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi

Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MEB'de gönüllülük esaslı olarak gerçekleştirilen eğitim programında, lise öğrencilerine mobil uygulama geliştirme eğitimi verildi. Eğitmenimiz ile birlikte üniversitemiz öğrencilerimiz mobil ekran tasarımları üzerinde çalışarak, uygulama geliştirme sürecinin temel adımlarını öğretti.
Bu eğitimde Eren Durgun ve Veysel Nergiz lise öğrencilerine ders sırasında geliştirilen uygulamalarda yardımcı olarak büyük bir katkı sağladılar. Lise öğrencilerimiz, Eren ve Veysel’in rehberliğinde projeler üzerinde çalışarak hem teorik hem de pratik bilgi kazandılar.
Öğrencilerimiz ile birlikte bu süreçte küçük ama etkileyici mobil uygulama projeleri oluşturması hedeflenmektedir. Bu tür eğitimler, gençlerin teknolojiye olan ilgilerini artırarak, gelecekteki kariyerleri için önemli bir temel oluşturacaktır.
Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve destek olan herkese teşekkür ederiz.