Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Yüksekokulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Söyleşisi Düzenlendi.

Yüksekokulumuzda, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle özel öğretim camiasında ses getiren kadınlar bir araya geldi. Okulumuzun Gelişim Topluluğu Öğrencilerinin önderlik ettiği söyleşiye İstek Okulları Yöneticisi Özlem KILIÇ ve İstek Okulları PYP Koordinatörü Aymelek HATİPOĞLU katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgiyle dinlediği söyleşi, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burcu CAMGÖZ’ün açış konuşmasıyla başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tarihi, kadının kültürümüzdeki yeri ve gücü, kariyer basamaklarında cinsiyet ayrımcılığı, başarı ve kadın konularına değinildi.

Günün anlam ve önemine binaen Gelişim Topluluğu öğrencilerinin hazırladığı “8 Mart / Kadınların El İzi” isimli çalışmaya öğrencilerimiz ve değerli konuklarımız el izlerini bırakarak söyleşi sona erdi.