Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024

Balıkesir Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünden Medya ve İletişim Bölümüne Ziyaret

Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Mustafa Canseven Medya ve İletişim Bölümünü ziyaret etti.

Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Mustafa Canseven Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genç Ofis bünyesinde bulunan Greenbox Stüdyosuna ziyarette bulundu. Mustafa Canseven, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Solmaz'a, Genç Ofis ile yapmış oldukları ortak çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Balıkesir'de bulunan diğer ilçe merkezlerindeki Greenbox stüdyoları için bilgi alan Mustafa Canseven, Medya ve İletişim Bölümü ile yapılan çalışmaların daha fazla geliştirilmesi için her türlü desteği vereceğini bildirdi. Ziyaret öğrencilerin katılımı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.