Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024

2023-2024 Eğtim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Aralarında Bandırma MYO, Adalet MYO, Denizcilik MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO’nun da bulunduğu Meslek Yüksekokullarımızın mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Genel Sekreterimiz, MYO Müdürleri, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli yakınları katılım gösterdi.

6 Temmuz Cumartesi günü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Mezuniyet Töreni’nin açış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz gerçekleştirdi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından okullarını birincilikle bitiren öğrencilerimizin kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Bandırma Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi bölümünü birincilikle bitiren Dilara DURAK, ikincilike bitiren Hilal AKSOY ve üçüncülükle bitiren Sude SERDAR'a teşekkür belgeleri ve plaketleri Bandırma MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk BAŞ, Muhasebe bölümü hocaları Doç. Dr. Nevzat ÇALIŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Merih TETİK tarafından takdim edildi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.