Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022

“Öğrencilere Sporu Sevdirmek”

Susurluk Anadolu Lisesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından "Öğrencilere Sporu Sevdirmek" adına işbirliği protokolü gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanlığı ile Susurluk Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında “Öğretmenlerin Sportif Faaliyetleri Kullanarak Öğrencilere Sporu Sevdirmek” konulu işbirliği protokolü çerçevesinde, Fakültemizin bölüm tanıtım programı yapıldı. 20 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Susurluk Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar, dekan yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu ve öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kurtoğlu katılım sağladı.

Programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurettin Konar, fakültemiz ve olanakları hakkında bilgi verdi. Program bitiminde Kaymakam Köken tarafından Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar’a çiçek verildi.