Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021

Gösterim: 526

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜNDEN ZİYARET

Bandırma MYO Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Doktor Oğuzhan Kıvrak ve Öğretim Görevlisi Doktor Cemal Çelik Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ile bir araya geldi.

Ziyarette İş camiasının gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaç duyduğu bilgisayar programlarının kullanımı ve artan ihtiyacın giderilmesi için düzenlenebilecek eğitim konularında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Başkan Akyürek değerlendirmesinde akredite bir Oda olarak üyelerin ihtiyaçlarının tespit edilerek 2022 yılı eğitim planında bu alanda bir eğitim düzenlemesi hususunda çalışma yapılacağını ifade etti.  

Oda üyesi iş insanları Arslan Akbıyık, Erdinç Poshoroğlu, Ecevit Poshoroğlu ve Halil Meral’in de eşlik ettiği ziyaretin sonunda Doktor Oğuzhan Kıvrak ve Doktor Cemal Çelik’e yöresel ürünlerden çay ve likapa takdim edildi.  

http://www.hopatso.org.tr/Haberler/tabid/12389/articleType/ArticleView/articleId/46088/BANDIRMA-MYO-BILGISAYAR-PROGRAMCILIGI-BOLUMUNDEN-ODAMIZA-ZIYARET.aspx

 


Fotoğraflar