Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020

DERS KAYITLARI

Değerli öğrencilerimiz

Ders kayıtları tarafınızca yapılacaktır.OBS sisteminde yer alan Zorunlu ve Seçmeli derslerinizi seçme işlemlerini önce kontrol edilip daha sonra kesinleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemler yapıldıktan sonra danışman hocanız tarafından onaylanacaktır.

İkinci öğretim öğrencileri, ikinci üniversite okuyan normal öğretim öğrencileri ile normal öğrenim süresinde mezun olamayanlar öğrenim ücretlerini ve katkı paylarını Öğrenci Numarası ile Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubesi / ATM'lerinden yatırılabilirler.

1. sınıf öğrencilerimiz seçmeli ders havuzundan

Yazılım Mimarisi

Web tasarım ve içerik yönetim yazılımları derslerinden sadece birini seçeceklerdir.

2. sınıf öğrencilerimiz seçmeli ders havuzundan

Robotik kodlama

Girişimcilik

Mobil Programlama 2

Dersleri seçilecektir. 2.sınıf öğrencilerimiz için havuz güncellenmektedir. Çarşamba yada perşembe günü güncellenmiş olacaktır.

Yeni dönemde başarılar dileriz.