YOĞURT KALİTE YARIŞMASI

YOĞURT KALİTE YARIŞMASI

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü 2.sınıf öğrencileri Süt Teknolojisi dersi kapsamında 11 grup halinde çeşitli mayalama yöntemleriyle hazı

 Kan Bağışı Kampanyasından Kareler

Kan Bağışı Kampanyasından Kareler

10.12.2019 tarihinde Yüksekokulumuzda  düzenlenen Kan Bağışı Kampanyamızdan kareler.

2.KARİYER FESTİVALİ

2.KARİYER FESTİVALİ

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen 2.Kariyer Festivali Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Uygu

Bandırma Toprak Mahsulleri Ofis Müdürüne Ziyaret

Bandırma Toprak Mahsulleri Ofis Müdürüne Ziyaret

Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Celalettin YANIK ve Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT kurumlararası işbirliği ve&nbs

GIDA İŞLEME BÖLÜM BAŞKANIMIZDAN TEKNİK ZİYARET

GIDA İŞLEME BÖLÜM BAŞKANIMIZDAN TEKNİK ZİYARET

Üniversitemiz ve Üretim İşletmeleri arasında işbirliği olanakları, öğrencilerin teknik gezi ve staj gibi konularında görüş alışverişinde bulunmak üzer

ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA DERSİ

ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA DERSİ

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT tarafından Et ve Et Ürünleri Teknolojisi 1.sınıf öğrencilerine yön

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDİNCİK KESİMHANESİNE TEKNİK GEZİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EDİNCİK KESİMHANESİNE TEKNİK GEZİ

Yüksekokulumuz Et ve  Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencilerinin mesleki bilgi ve görgülerini arttırmak amacıyla Gıda İşleme Bölüm Ba

YENİ YEMEKHANEMİZ AÇILMIŞTIR

YENİ YEMEKHANEMİZ AÇILMIŞTIR

Yüksekokulumuzun yeni yemekhanesi öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Birlik, beraberlik, paylaşma ve bereketin simgesi olarak Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Celalettin YANIK'ın katılımıyla Aşure ikramı gerçekleşti