Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ FİZİBİLİTE PROJESİ KAPSAMINDA TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLE YAPILAN TOPLANTIYA KATILDI

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın fizibilite desteği kapsamında, Üniversitemiz tarafından yürütülen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Fizibilite projesi  toplantısı, Üniversitemiz yönetimi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.

Yeni Senato Salonu’muzda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Cem Aldağ, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanımız Mustafa Alparslan İmamoğlu ile Mimar Hakan Yıldız’ın yanı sıra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Teknopark Uzmanı Gamze Altınelli ve Teknopark İç Denetçisi İlker Altınelli katılım gösterdi.

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde kurulması planlanan Teknopark'ın kuruluş süreci ve yapılanması hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi heyeti teknopark konusundaki tecrübelerini Üniversitemiz heyeti ile paylaştı.