Tarih: 13 Aralık 2019

Gösterim: 1082

YOĞURT KALİTE YARIŞMASI

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü 2.sınıf öğrencileri Süt Teknolojisi dersi kapsamında 11 grup halinde çeşitli mayalama yöntemleriyle hazırladıkları yoğurtları Gıda İşleme Bölüm Başkanımız Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT başkanlığında oluşturulan 5 kişilik panelist heyete daha önceden belirlenen kriterlere göre puanlama yapmaları için sunmuşlardır.

Yapılan değerlendirme sonucunda Birinci seçilen Onur YILGIN, Ayşin YILDIRIM, Özlem TORAKDELEN ve Gamze GÜRE; İkinci seçilen  Kübra PEKDEMİR, Simge BAYSAL, Fatma KARATAŞ ve Üçüncü seçilen İrem GÜLHAN, Beray AVCI ve Özge ARAT’tan oluşan grup üyeleri Bölüm Başkanımız Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT hocamız tarafından tebrik edilerek Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm öğrencileri olarak başarılı çalışmalarının devamını beklediğini beyan etmiştir.