Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020

3+1 UYGULAMALI EĞİTİM MODELİ KAPSAMINDA EĞİTİM GÖRÜLEN PROGRAMIMIZ HAKKINDA

Sevgili Öğrencilerimiz,

Covid-19 salgınının dünyada ve ülkemizde etkisini yoğun bir şekilde hissettirdiği bu günlerde, salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi, bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetlerin zafiyete uğratılmaması amacıyla, sizlerin ve yakınlarınızın sağlığı ve güvenliğini de göz önünde bulundurarak Üniversitemiz Senatosu tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılı’nda tüm bölüm ve programlarda bütün derslerin “Uzaktan Öğretim” yoluyla yapılmasına karar verilmiştir.

Söz konusu bu karar ile 3+1 uygulamalı eğitim modeli kapsamında eğitim gören programımızda 3. yarıyıl dönemindeki işyeri uygulaması ve işyeri eğitimine, 4. yarıyılda gitmelerine karar verilmiştir.

Sizlerle yeniden buluşabilmek umuduyla, yeni eğitim-öğretim yılında hepinize sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.