Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023

Bandırma Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanından ANFA Ankara Altınpark İşletmeleri Ziyareti

Bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan KIVRAK, ANFA Genel Müdürü Yıldırım ÖZER'e ziyarette bulundu.

ANFA genel müdür makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennilerinde bulunuldu. Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesindeki Meslek Yüksekokullarında yer alan programlarda 3+1 Uygulamalı Eğitim modeli hakkında bilgi verildi. Bahar döneminde staja yapacak öğrencilerimizi desteklenmesi konusunda iştişareler yapıldı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.