Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2019

Gösterim: 1185

SÜTAŞ’A TEKNİK ZİYARET

          Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bünyamin SÖĞÜT İşkur Bandırma Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Mümin ERBİR, Öğretim Görevlisi Mustafa Cem ALDAĞ ve Basın Mensubu Cengiz DOĞAN eşliğinde SÜTAŞ Karacabey Süt Hayvancılığı Eğitim Merkezi ve SÜTAŞ Süt İşleme Tesislerine  teknik ziyaret gerçekleştirmiştir.

 

            Ziyaret esnasında SÜTAŞ Süt Hayvancılığı Eğitim Müdürü Mecit ÖZDEMİR ve İnsan Kaynakları Yöneticisi İsa SATICI ile görüşme yapıldı.

            Görüşmelerde SÜTAŞ’ın gerek öğrenci gerekse üretici eğitimleri konusunda Eğitim Müdürü Mecit ÖZDEMİR’den bilgiler alındı. Diğer taraftan SÜTAŞ İnsan Kaynakları Yöneticisi İsa SATICI ile Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin staj ve iş başvuruları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Her iki yöneticide Üniversitemiz tarafından Kasım ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan Kariye Günlerine davet edildi.

            Ziyaret SÜTAŞ yetkililerine verdikleri bilgiler için teşekkür edilerek, Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin staj ve iş başvurularında gerekli kolaylıkların sağlanması hususunda görüş birliğine varıldı.


Fotoğraflar